Minä olen matkustanut paljon maailmalla ja se on opettanut minua arvostamaan suomalaisuutta ja mikkeliläisyyttä. Puhdas luonto, raikas ilma, kauniit metsät ja järvet ovat rikkauksia, joista minä olen ylpeä ja niitä minä olen myös aina kaivannut ulkomailla. Nämä asiat korostuvat Mikkelissä ja Mikkelin seudulla ja siksi meidän olisi tärkeätä huomata ja hyödyntää luonnon tarjoamat nautinnot.

 

Minä arvostan suomalaisen yhteiskunnan helppoutta monissa asioissa, kuten pankkipalveluissa, terveyspalveluissa, opiskelussa ja jopa kauppojen aukioloajoissa. Suomessa käytetään myös rohkeasti uusia teknisiä ratkaisumahdollisuuksia hyväksi ja se on varmasti yksi syy siihen, miksi Suomi on yksi maailman kilpailukykyisimpiä maita. Minä arvostan myös niitä yrittäjiä ja yrityksiä, jotka pyörittävät yhteiskuntamme pyöriä. Sieltä se raha lähtee liikkeelle ja tekee hyvinvointiyhteiskunnalle perustan.

 

Minusta on tärkeätä, että ihminen pitää itsensä hyvässä fyysisessä ja henkisessä kunnossa. Yhteiskuntamme on muuttunut nopeasti ja monen asian hoitaminen on nykyään paljon helpompaa kuin ennen. Meidän pitää sopeutua tilanteeseen ja annettava itsellemme aikaa huolehtia omasta kunnosta. Minä arvostan - ja niin varmasti sinäkin - terveyttä ja elämän laatua. Liikunta ja sen harrastamisen mahdollisuudet ovat tärkeitä asioita niin nuorille kuin vanhemmille ihmisille.

 

Minä olen tottunut tekemään yhteistyötä monien erilaisten ihmisten kanssa. Siksi minä arvostan hyviä ihmissuhteita, jotka perustuvat rehellisyyteen, luottamukseen ja avoimuuteen. Minulla on myös kova halu kehittää itseäni niin ihmisenä kuin osaajana.